ΣΗΜΕΙΩΣΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ

Η πληρωμή με μετρητά γίνεται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 18:00 μέχρι τις 22:00 στη reception του γυμναστηρίου Free Motion (Ψαρών & Ιερολοχιτών 1, Καλαμάτα)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η μεταφορά εμβάσματος μέσω της ίδιας τράπεζας γίνεται αυθημερόν και χωρίς κόστος.
Η προμήθεια εμβάσματος από άλλη τράπεζα επιβαρύνει αποκλειστικά μόνο τον καταθέτη, η μεταφορά μπορεί να διαρκέσει από 3 έως 5 εργάσιμες μέρες και η κράτηση θα πραγματοποιηθεί όταν γίνει η επιβεβαίωση ολόκληρου του ποσού από το λογιστήριο.

Το κόστος συμμετοχής επιστρέφεται στο ακέραιο για ακυρώσεις που γίνονται σε παραπάνω από 29 ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή της δραστηριότητας.
Σε ακυρώσεις που γίνονται σε λιγότερο από 30 ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή της δραστηριότητας, επιστρέφεται το 50% του ποσού που έχει καταβληθεί.
Σε ακυρώσεις που γίνονται σε λιγότερο από 10 ημέρες πριν την προγραμματισμένη διεξαγωγή της δραστηριότητας, δεν επιστρέφεται κανένα μέρος του ποσού που έχει καταβληθεί.
Αν θέλεις, μπορείς να δώσεις την θέση σου σε κάποιον άλλο που θα βρεις εσύ (απλώς ενημέρωσέ μας για το όνομα αυτού που θα έρθει στη θέση σου, καθώς και email και το τηλέφωνό του).
Σε δραστηριότητες με περιορισμένες θέσεις τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό φρόντισε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής.

Γίνε και εσύ μέρος της εμπειρίας!

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η αίτηση εστάλη με επιτυχία! Θα επικοινωνήσουμε σύντομα.

Κάτι πήγε στραβά, δοκίμασε να ανανεώσεις τη σελίδα και να υποβάλλεις πάλι την αίτηση συμμετοχής.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Καλαμάτα, Μεσσηνία

Τηλέφωνο: +30 6989627309

info@wavesactivities.com

www.wavesactivities.com

top